Huur uw vakantiewoning in het mooiste gebied van Friesland. Binnen 24 uur een reactie.

Op het park

Recreatiepark Marswâl  is in de jaren zeventig opgericht en begonnen als camping. Later werd het park uitgebreid met de villa’s in villapark Waterrijck  Marswâl, waarvan de bouw eind 2007 werd voltooid. Deze comfortabele villa’s hebben een gezellige woonkamer met een schuifpui naar het terras en liggen aan het Slotermeer met het strandje met zonneweide en strandpaviljoen Badmeester Keimpe waar een heerlijke lunch of diner geserveerd wordt.

Unieke ligging

Het park is gelegen op een unieke plek dichtbij het IJsselmeer: aan het Slotermeer, anderhalve kilometer van het schilderachtige dorp Balk en 7 kilometer van het Rijsterbos. Op het park zelf hangt altijd een gezellige sfeer en het biedt een perfecte uitvalsbasis voor ontspanning en plezier voor het hele gezin! Op het park kunt u, behalve de vakantievilla’s, ook een chalet of boot huren. Bekijk hiervoor onze arrangementen. Bovendien zijn er perfecte ligplaatsen in de jachthaven  en in de Luts waar u uw (eigen of gehuurde) boot kunt afmeren.

Dankzij de unieke ligging aan het water en vlak bij bos ligt zijn de mogelijkheden om lekker buiten bezig te zijn eindeloos; wandelen, fietsen, vissen,  varen, surfen, zeilen, golfen en zelfs  waterskiën op de grootste waterskibaan van Friesland; het kan allemaal! Ook voor kinderen is er altijd wat te doen. Er is voldoende ruimte om op ontdekkingstocht te gaan, er is een speeltuin op het park en in de zomer is er op zaterdag altijd een leuk animatieprogramma bij paviljoen Badmeester Keimpe.

Zoals gezegd, kunt u in hetzelfde paviljoen terecht voor een uitgebreid diner, een hapje en een drankje maar u kunt er ook lekker ontspannen terwijl u een oogje houdt op de kinderen die op het strand aan het spelen zijn. Zie onze arrangementen voor meer infomatie.

Bij de receptie kunt u ’s-avonds brood bestellen zodat u het de volgende ochtend vers en knapperig kunt ophalen. U kunt er ook terecht voor de ochtendkrant of een verfrissing. Voor andere boodschappen kunt u goed in het nabijgelegen dorp Balk terecht.