Huur uw vakantiewoning in het mooiste gebied van Friesland. Binnen 24 uur een reactie.

Ons aanbod

Reserveer vandaag nog uw vakantiewoning (-en) in het mooiste gebied van Friesland!

Onze twee unieke villa’s zijn apart en gezamenlijk te huur en liggen direct aan het Slotermeer, Op 50 m lopen van het strandje met zonnenweide en strandpaviljoen Badmeester Keimpe waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

De woningen zijn alle voorzien van een royale woonkamer met schuifpui naar het terras. De woningen staan op ca. 450 m2 grond.

Woning 1 (6 persoons) is ingericht met een tweepersoonsslaapkamer, een extra slaapkamer op de tweede verdieping, een compleet ingerichte badkamer en televisie op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich tevens een compleet ingerichte badkamer en slaapkamer met 8-slaapplaatsen.

Woning 2 (4 persoons) is tevens ingericht met  een tweepersoonsslaapkamer en compleet ingerichte badkamer  op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich tevens een compleet ingerichte badkamer en slaapkamer met 6-slaapplaatsen.

Apart van elkaar of in de combinatie is het dus mogelijk om met het gezin, vrienden of de familie te genieten van Friesland.

Foto’s

Meer informatie over onze vakantiehuizen

Aanbieding op maat?

Heeft u een speciaal verzoek of wilt een aanbieding op maat ontvangen? Wij overleggen graag over de mogelijkheden.

Contact met eigenaar

Prijzen

Een vakantiewoning huurt u bij ons al vanaf €450 euro voor 4 personen een week!

Bekijk de prijzen

Nu reserveren

Reserveer vandaag nog via onze website en kies een arrangement naar keuze erbij of neem rechtstreeks contact op met de eigenaar om de details en wensen nader af te stemmen!

Nu reserveren